Tuesday, 13 December 2011

jealouse tahap maximum

kau tahu tak ? hari tu kan hujan , aku and adek sepupu aku pergi Axis Atrium . pastu aku ajak lah aku punye boyfie.. syafiq pastu kan . die pergi peluk boyfie aku ? pastu alasan dye dye sejuk ? motipp ???? aku balek umah macam nak nangis tahu tak ? hurmmmm pastu pastu , dye cakap dye suke boyfie aku ! puki mak kau lah weyh -.-' derr kau tuh baru umur sebelas tahun , dah ade hati nan boyfie aku ? tak suke lah shiall !! derr , aku touching lagi ni tau . tpi aku simpan jer . tape tape , ada ubi ada batas , ada hari aku balas . sekian terimakasih
:)

Saturday, 26 November 2011

tak tahu nak update apa ?

yeah , tulah saya gila kan ? 




kadang kadang saya pon tak tahu nak update apa ?




otak saya nie pker mende laen , 




padan lah blog nie sunyi semacam ker >.<' lagu pon sedih . haha 




saya ada macam macam account , cume tak ingat password jeh =.="




k lahh tu jela kite nak cakap , k byee :D

Friday, 30 September 2011

dyna house :)

muhahaha muka tak malu,,


tido rumah orang,,


ngeee,, x kesah memeang aku tak malu ponn,,


tak pe , takpe nnt dyna pulak lha tido ,,


aku :) best gilerr,,


tu je aku tahu nak update kt blog ney +)